Administratie

Op elk moment inzicht in de stand van zaken

 

Veel ondernemers vinden het voeren van de administratie een ingewikkelde en tijdrovende klus. Toch is het belangrijk om op elk moment inzicht te hebben in de stand van zaken van uw onderneming. Fidence Online is dé oplossing voor een efficiënte verwerking van uw boekhouding. Wij verwerken de boekhouding met geavanceerde scan- en herkensoftware. Ook houden we continu in de gaten of de boekhouding aan de actuele fiscale wet- en regelgeving voldoet. Via een eigen ‘cockpit’ kunt u dagelijks de actuele cijfers van uw onderneming volgen. U krijgt van ons dus geen inlogcodes voor een online boekhoudprogramma waarin u zelf aan de slag moet.

 

De volgende administratieve taken kunt u aan ons overdragen:

 

  • – boekhouden
  • – digitaal factureren, gekoppeld aan uw boekhouding
  • – digitaal controleren en autoriseren van ontvangen facturen
  • – opstellen aangifte omzetbelasting
  • – debiteurenbeheer
  • – contractbeheer

 

Innovatieve software en efficiënte processen

 

Fidence werkt met verschillende abonnementsvormen voor zzp’ers, samenwerkingsverbanden, bv’s en stichtingen, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. En een vraag tussendoor hoort gewoon bij het abonnement.

Door onze innovatieve software en efficiënte processen kunnen wij ook onze andere diensten koppelen, zoals het opstellen van de jaarrekening, de fiscale aangiften en het verwerken van de loonadministratie. Er vinden geen dubbele werkzaamheden plaats, waardoor onze doorlooptijden kort zijn en u niet betaalt voor dubbel werk.

 

Vrijblijvende kennismaking

 

Wij laten graag zien wat de voordelen van het outsourcen van de administratieve processen zijn en welke besparing dat kan opleveren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.